Vi är stolta över

Det finns mycket som vi på Växthuset är stolta över. Alla små och stora kunskapsframsteg som elever gör varje dag hos oss är något vi känner stolthet och glädje över.

Det finns också några tillfällen då vi känt oss särskilt stolta. Här är några:

Våren 2014 - Slöjdeleverna på Växthuset blev nominerade till final i tävlingen Webbstjärnan för bloggen Slöjdstafetten och deltog i festlig prisceremoni i Stockholm.

Våren 2013 - Vi fick priset "Bästa klassblogg" i tävlingen Webbstjärnan med vår slöjdblogg Slöjdsalarna på Växthuset.

Våren 2013 - Klass 5 Pineberry gick vidare till kvartsfinal i Vi i femman som ett av åtta lag i Uppsala.

Våren 2012 - Klass 5A och 5B kom till final i Webbstjärnan med bloggen V5:or och fick åka på festlig prisutdelningsceremoni i Stockholm.

Våren 2012 - Klass 4 Saffran kom vidare till riksfinal i Schack4an och fick åka på final till Västerås.

Våren 2012 - Klass 2B vann pris i Pantresan. Här är en artikel om dem.

Våren 2009 - Klass 4B vann första pris i simtävlingen Bästa Fyran.

Tycker du att vi har glömt något? Hör av dig så fyller vi på listan!

Här är en film från Webbstjärnefinalen våren 2014.