Skoljogg torsdag den 24/9

Vi rör på oss tillsammans!

Skoljoggen

Torsdagen den 24/9 är det åter igen dags för Växthusets skoljogg. Vi tillbringar en förmiddag tillsammans. Alla på skolan springer/joggar/går en runda i vår närmaste omgivning. De lite äldre eleverna (åk 3- åk 5) får chans på en lite längre bana och för de yngre eleverna (FK-åk 2) gör vi en bana som passar dem.

Vi kommer att ha olika starttider för att undvika att vi blir många på samma plats och vi kommer att ha andra aktiviteter utomhus utöver skoljoggen.

Skoldagen börjar som vanligt i klassrummet. Sedan går man klassvis till BMX-banan där starten finns. Det kommer att finnas vatten vid starten där man kan fylla på sin vattenflaska.

Lunch denna dag blir hamburgare med bröd/festis/grönsak/frukt. Allt detta serveras uppe på Växthuset 3, från klockan 11.00.

21 september 2020