Månadsbrev maj och juni

Nu har det gått nästa fyra veckor sedan jag tillsattes som rektor på Växthusets skola. Jag heter Ann-Catrin Malmmark Svensson och är Växthusets skolas nya rektor. Jag har tidigare arbetat som biträdande rektor på Luthagensskolor, i Eriksspåret.

VärdegrundDet har varit fyra spännande veckor. Elever har intervjuat mig och några elever i 3:an har varit på SETT, Scandinavian Educational Technology Transformation, mässan tillsammans med Gülbahar Saritas och Elisabet Jagell. Om ni tittar in på fragvisa.se så hittar ni elevernas intervju med Timbuktu och mycket annat spännande. Fragvisa.se är föresten med och tävlar i Webbstjärnan 2015, 11 maj vet vi hur det gick i tävlingen.

I förra veckan så hade vi föräldramöte för de föräldrar som har elever som skall börja årskurs 1. Jag ser fram emot att träffa alla föräldrar. Maria Oldberg, skolans kurator och jag tittar nu på möjligheten för att få till en träff med alla föräldrar, kanske blir tillfället då skolan har ”megafika” den 27 maj klockan16.00 - 17.00.

Jag har tänkt att detta månadsbrev ska fortsätta även nästa läsår. Ni kommer att kunna välja att få det hemskickat men ni hittar det alltid på skolans hemsida www.vaxthusetsskola.uppsala.se

Viktiga datum

Lov:
29 april & 1 maj
14 maj & 15 maj

Hälsningar Ann-Catrin Malmmark-Svensson

Här finns brevet att ladda ner som PDF (PDF, 268 KB)

29 april 2015