Månadsbrev augusti

Vi hälsar alla elever och vårdnadshavare välkomna tillbaka till ett nytt, inspirerande och lärorikt läsår.

Växthusets värdegrundUnder skolans allra första dag kommer vi tillsammans få uppleva starten på läsårets projekt, ett spännande och vasst projekt!

Växthusets skola har ett skolråd som träffas vid två tillfällen under höstterminen och vid tre tillfällen under vårterminen. Skolrådets uppgift är att vara rådgivande till rektor. Skolrådet ska vara länken mellan skola och hemmet. Om du som vårdnadshavare är intresserad att vara delaktig i skolrådet anmäl dig som klassrepresentant på det första föräldramötet. Datumet för hösterminens första träff är tisdagen den 29 september kl. 18.00–19.00. OBS! Nytt datum.
Vi träffas i personalrummet på Stenhammars väg 3.

Även detta läsår kommer jag och mina arbetslagsledare att skriva månadsbrev. Ni kommer att få det hemskickat men ni hittar det alltid på skolans hemsida www.vaxthusetsskola.uppsala.se

Höstterminen 2015

Höstterminen 2015 börjar tisdag 18 augusti och slutar fredagen 18 december. Den 18 december är en förlängd skoldag med traditionell ljusfest.

Lovdagar

måndag 28 september

höstlov (kulturlov): måndag 26 oktober–fredag 30 oktober

Vårterminen 2016

Vårterminen 2016 börjar måndag 11 januari och slutar torsdag 9 juni.

Lovdagar

sportlov: måndag 22 februari–fredag 26 februari

påsklov: tisdag 29 mars–fredag 1 april

fredag 6 maj

måndag 9 maj

Varmt välkomna till läsåret 2015/2016!

Hälsningar Ann-Catrin Malmmark-Svensson

Här finns brevet att ladda ner som PDF (PDF, 283 KB)

19 augusti 2015